BBPress Deborah : Replies Created

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 31 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Text Missing From Tile #394995
    deborah
    Participant

    Thanks!

    in reply to: Text Missing From Tile #394936
    deborah
    Participant

    Thanks Steve – that did the trick.

    How do I update the Tile Plus template?

    in reply to: Text Missing From Tile #394925
    deborah
    Participant

    Hi Steve,

    Here is the link: http://globalacademicsunited.com/members/

    Many Thanks!

    in reply to: Category shortcode problem #259433
    deborah
    Participant

    Okay – now I am trying this shortcode
    [connections category_name='ID:34'] but still I get this:

    http://blackbritishacademics.co.uk/directory/associate-members/

    What am I doing wrong – please?

    in reply to: Display Question for Tile Plus #257028
    deborah
    Participant

    I have looked at the card.php file but sorry I would not know how to change the code. If you can just tell me which line of code to change then I can manage that.

    Thanks

    in reply to: Display Question for Tile Plus #256981
    deborah
    Participant

    Hi Steven,

    That does not seem to be the problem. I have just increased the size of the tile to 244×185 and the organisation field is still at the bottom and there is plenty of space on the tile. I did not have this problem with the older version of Tile Plus and the tiles were not as large as they are now. I really need to fix this as it looks very odd in its current state. Any other suggestions are welcome.

     

    Thanks

    in reply to: Problems With Tile Plus Display #256928
    deborah
    Participant

    Great – I am almost there! I have made the tile size a little larger and reduced the image size slightly but it still looks a bit messy. How can I move the blog title from the bottom of the tile to the top?

    Thanks

    in reply to: Problems With Tile Plus Display #256926
    deborah
    Participant

    I am trying this shortcode:

    [connections  page_limit="15" image_width=''200" image_height=''150" ]

    The pagination part is working but not the image size. It is a bit confusing to know how to combine shortcodes – have I made an error here?

    Thanks

    in reply to: HELP- ENTRIES HAVE DISAPPEARED #256905
    deborah
    Participant

    Sorry – I was in the wrong domain! Tile Plus is now activated and I am tweaking it!

    in reply to: HELP- ENTRIES HAVE DISAPPEARED #256904
    deborah
    Participant

    Something very weird is happening. I switched the current template so that I could delete Tile Plus 2 and then I couldn’t see Tile Plus three on the template page. So I went back to the plugin page and reinstalled Tile Plus 3 and then the plugin list and template page showed Tile Plus 3. I then went to the manage entries page to check if all of my connection entries were still there and they were. But when I checked the web page the entries have still not appeared. But more strangely, when I went back to the template page it is now showing Tile Plus 2.1.1 as the current template and not Tile Plus 3 – even though I deleted 2.1.1.

    There is a malfunction somewhere. What should I do now?

    Thanks

     

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 31 total)