BBPress Brent Verco : Replies Created

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: child being included in the parent catagory #294698
    brent Verco
    Participant

    im happy to give you admin details if you want to have poke around the back-end, obviously not on this this post !

    in reply to: child being included in the parent catagory #294697
    brent Verco
    Participant

    Yep I’m pretty certain. when I add an entry even manually I had to tick both the child catagory such as osteo or chiro and the Professional network catagory as well.’

    the short-code im using is

    [connections page_limit=50 category='1' enable_category_by_root_parent=true template="slim-plus"]

    http://www.amsn.com.au/professional-network/

    This was the code suggested by you in previous post to show only the professional network category and not other categories such accommodation.

    Like a said its no biggy but I was corious if I have made a coding error

    cheers steve
    Brent

    in reply to: getting 1 specific catagory for forms #294120
    brent Verco
    Participant

    I have left you some feedback on the wordpress plugin site too

    in reply to: getting 1 specific catagory for forms #294119
    brent Verco
    Participant

    Steve that worked at treat !

    thanks so much. I didnt think i was that clever but it worked :)

    in reply to: deleting form field #294040
    brent Verco
    Participant

    ahhh

    I just found it in the connections settings.

    this issue is resolved.

    thanks

    in reply to: From install crashes website #294033
    brent Verco
    Participant

    Bloody ripper mate

    Steve your a genius

    that worked a treat :)

    Thanks so much

    Brent

    in reply to: read more tags #275108
    brent Verco
    Participant

    g’day steve.

    No the work around got us out of trouble. disabling the page builder and rebuilding the page in the wordpress default seemed to do the trick.

    Must be a nightmare for you plugin developers with all the elaborate themes on the market these days.

    Just for your interest the theme was EDU by smooth themes and the page builder was mentioned in the previous post.

    lets consider this resolved :)

    thanks again for your time and developing such a great plugin

    hope you have a great xmas break

    cheers mate
    Brent

    in reply to: read more tags #275064
    brent Verco
    Participant

    Hi Steve

    thanks so much for getting back to me.

    I have done a temporary work around just to disable the page builder and go with generic wordpress page. this has created some strange things with the page layout ( width etc) but it does now render your plugin correctly.

    http://www.amsn.com.au/academic-members/

    I will contact my web developer Naummeer to see if you he has any better options. thanks for looking into this for me

    kind regards,
    Brent

    in reply to: read more tags #274979
    brent Verco
    Participant

    mmmmmm

    I think i am nailing this down. My website uses a page builder called SI page builder.

    there seems to be some kind of conflict with my themes page builder.

    on my test page

    http://www.amsn.com.au/brentstest

    it displays how I want using the short code below
    [connections category='16' template="excerpt-plus"]

    yet when that exact code cut/copied is placed into the text box on the theme builder on the page i want it to appear it looks like this.

    http://www.amsn.com.au/academic-members/

    any ideas ?

    in reply to: read more tags #274978
    brent Verco
    Participant

    oops I forgot to mention I am trying to use the

    <!–more–> tags but they dont seem to be making any difference.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)