BBPress Mark : Replies Created

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Directory listings not appearing in IE9 #251715
    Mark
    Participant

    Hi Steven, thank you so much. Have a wonderful day. Mark

    in reply to: Directory listings not appearing in IE9 #251704
    Mark
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Directory listings not appearing in IE9 #251703
    Mark
    Participant

    Hi Steven, I sent you the info by email but it’s been a while so I’m guessing you didn’t get it… since I haven’t heard back. What is the best way to securely resend login information? Do I send it here but check off the “Set as Private Reply” box below. I just want to be sure so I don’t post it publicly. Thanks again for your help. Mark

    in reply to: Multiple issues after 0.7.3.4 upgrade #249809
    Mark
    Participant

    Steven, everything is working and I am incredibly grateful for your swift support. You never know what you’re going to get when it comes to help in times of need. Thank you so much for being there. I tell everyone about your product. It’s awesome. Thanks again. Mark

    in reply to: Multiple issues after 0.7.3.4 upgrade #249602
    Mark
    Participant

    I also believe that I need to upgrade to the new version of cMap, but I’m not able to get it by logging in to my account. It only has the old version there. Maybe that’s part of the problem? Please let me know how to download the new version and I’ll install it.

    Thanks again,

    Mark

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)