BBPress Bill Warner : Replies Created

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Possible X-Theme conflict after plugin update #354927
    Bill Warner
    Participant

    Update…

    I believe I found a fix (at least it’s working for now).

    Appears other WP users have had similar issues with certain buttons that stop working for various reasons (often after an update). It’s often narrowed down to the javascript.
    Disabling the javascript concentration with the code ” define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’, false ); ” placed in the the wp-config php file has worked for me and resolved the issue.

    Thought I would post a follow-up in case someone else experiences any similar (and very odd) issues. Mine turned out to not be plugin or even theme specific, and appeared to only affect my primary computer as other devices worked just fine. Which made it even more difficult to isolate and trace down.

    Thanks again for your assistance!

    in reply to: Possible X-Theme conflict after plugin update #354555
    Bill Warner
    Participant

    Deactivating every plugin didn’t have any effect. Reactivating every plugin in a default theme, the site works as it should (just doesn’t look pretty) LOL
    Appears it may indeed be a theme issue. Must have been a simple coincidence with the plugin update.

    Thanks Steve, while you haven’t solved my issue, you have helped me determine it isn’t your plugin (which IS fantastic).
    I’ve got some more work to do I guess.

    in reply to: Possible X-Theme conflict after plugin update #354542
    Bill Warner
    Participant

    Additional note…

    I just tried disabling the Link extension to no avail.

    in reply to: Possible X-Theme conflict after plugin update #354538
    Bill Warner
    Participant

    Hi Steven, I Apologize for the delayed response. I am using the link extension. When I go to manually add a user to my website, the “Show Password” button appears, but does not do anything. If I enter the user name and email, then click submit, it returns “ERROR: Please enter password”.(Which I can’t becuse the password button isn’t working)
    As I indicated, the site under it’s current theme was functional up until I updated the connections plugin. I had a similar issue with a competitor listing plugin and is why I chose yours… especially because you respond to your users! :) If I switch to a default theme, I can manually add a user again, but I certainly don’t want the default theme. Attached is a screen shot of the error after trying to manually add a “sample” user if it helps.

    Hope you can steer me in the right direction.
    Thanks!

    • This reply was modified 8 years, 8 months ago by Bill Warner.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)