BBPress Michael Chuchro : Replies Created

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Plugin Updates Failing #474612
    Michael Chuchro
    Participant

    Thanks for taking a look. I would have never figured that out. Much appreciated.

    in reply to: Plugin Updates Failing #474480
    Michael Chuchro
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Plugin Updates Failing #474363
    Michael Chuchro
    Participant

    I get the same error with the email log plugin.

    ok, so it appears that any new plugin i install and then try to activate throws the error message. However any plugin that I had previously installed can be activated and deactivated without any problems. I have a few plugins installed but do not keep them activated. I am able to activate them without any issues.

    in reply to: Plugin Updates Failing #474361
    Michael Chuchro
    Participant

    I have wordfence installed. However I am not having any issues with any other plugins except for code snippets. I have been able to update other plugins since and activating other plugins has worked fine.

    I am using godaddy, but the links you suggested don’t seem to apply. The odaddy users are having issues with all of their plugins, many of which I have installed and are working fine. I have also updated the PHP in the past, but have updated Connections several times after without any problems.

    in reply to: Plugin Updates Failing #474351
    Michael Chuchro
    Participant

    I tried installing the code snippets plugin and it crashed the site each time. I had to delete it through sftp for the site to come back.

    I also changed the permissions to 644 in the install and upgrade .php files, but connections still won’t activate, I get the same error messages.

    in reply to: Plugin Updates Failing #474258
    Michael Chuchro
    Participant

    I updated the core connections plugin, it was working fine before the update. My WordPress is the most recent version and I had not changed or updated any other plugins when connections stopped working.

    The permissions of the files mentioned haven’t changed:

    install.php and upgrade.php is set to 604 read/write for the owner

    I deleted all connections folder from the server and reinstalled. I received the same error upon activation.

    Warning: require(/home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-content/install.php): failed to open stream: Permission denied in /home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-admin/includes/upgrade.php on line 13

    Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-content/install.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5_6/lib/php’) in /home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-admin/includes/upgrade.php on line 13

    in reply to: Plugin Updates Failing #474137
    Michael Chuchro
    Participant

    I updated the plugin and it was automatically deactivated and disappeared from my plugins page. I tried reinstalling after renaming the existing connections folder and received the below error upon activating the plugin.

    Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.

    Warning: require(/home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-content/install.php): failed to open stream: Permission denied in /home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-admin/includes/upgrade.php on line 13

    Fatal error: require(): Failed opening required ‘/home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-content/install.php’ (include_path=’.:/usr/local/php5_6/lib/php’) in /home/content/a2pewpnaspod04_data05/46/41254846/html/wp-admin/includes/upgrade.php on line 13

    in reply to: Multiple Plugin Conflicts After Connections Update #431876
    Michael Chuchro
    Participant

    Thank You Steven, That fixed the problem. Everything is working A OK. Will this fix be in the next update?

    in reply to: Multiple Plugin Conflicts After Connections Update #431777
    Michael Chuchro
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Multiple Plugin Conflicts After Connections Update #431776
    Michael Chuchro
    Participant

    I updated connections from the most recent version prior to 8.6.8. I only have the one file manager plugin installed, its Version: 4.1.6 by Author: aihimel. As for testing I did a plugin conflict test by deactivating and activating each plugin one by one to see when the problems reoccur. Everytime the issues reappeared when Connections was activated and they go away when connections is deactivated.

    After your response I went and installed a copy of the site on a different host godaddy to AWS Lightsail. I was unable to replicate the issues on the lightsail instance, everything worked fine. I called godaddy and spent a lot of time with them trying to trouble shoot the problem. The checked the wpconfig and .htacces file along with the console logs. Asside from a few adjustments they made, which did not resolve the issues, the problems still persist. The console also was not showing any errors except for one, a Google page speed error when trying to load an image.

    I will send you some login credentials so you can see the issues replicated. This is the production instance on godaddy.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)