Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Directory Images not showing #486352
    Debra Nettles
    Participant

    It worked! Thank you!!!

    in reply to: Directory Images not showing #485388
    Debra Nettles
    Participant

    HI there.

    I checked different computers within my household. Only one, a PC using Chrome for Windows showed the LOGO images.
    I tried my iPhone and laptop outside my office and the images did not show.

    I really want to fix this issue ASAP. Its been over a month.
    Is there any other advice you can give?
    My client wants me to find another Directory plugin.

    Debra

    in reply to: Directory Images not showing #483009
    Debra Nettles
    Participant

    I have looked in Chrome, Safari and Firefox and the images do not show on the initial page. Actually, to be precise I use the image in the logo space too. So it’s the logo space not showing.

    in reply to: Edit Entry link not showing again. #427207
    Debra Nettles
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Edit Entry link not showing #421871
    Debra Nettles
    Participant

    I what you mean. I do have two users set up for myself. Admin and Member. I thought it would be a good way to test anything new I add to the site.

    This may be why I don’t see it on my Member profile. Good to know.
    Thank you for your help.

    Debra

    in reply to: Edit Entry link not showing #421847
    Debra Nettles
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Edit Entry link not showing #421801
    Debra Nettles
    Participant

    I have the “add and edit” ticked on the Member. see screenshot

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)